WESELA
MENU 120 zł/ osoba
DANIA GORĄCE:
• Rosół z makaronem
• Kotlet mediolański, ziemniaki, marchew z porem i jabłkiem
Około dwie godziny później NA PÓŁMISKACH:
• Kartacze, kiszka, babka ziemniaczana + zestaw surówek: z białej kapusty, buraczki, wielowarzywna
PRZEKĄSKI:
• Półmisek wędlin swojskich
• Tatar wołowy
• Jajka faszerowane szynką i pieczarką (50% na 50%)
• Śledź w śmietanie lub po żydowsku
• Ryba po grecku
• Pasztet z żurawiną
• Rolada serowa
• Sałatka jarzynowa
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 1,5 l/os + NA SŁODKO:
Kawa, herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1 l/osoba) , napoje gazowane (0,5 l/osoba), ciasto 3 rodzaje, owoce
UWAGI: Alkohol własny
MENU 125 zł/osoba
DANIA GORĄCE:
I DANIE
• Boeuf Strogonow
• Karkówka po żydowsku, ziemniaki opiekane, mix surówek: biała kapusta, czerwona kapusta, marchew z chrzanem
II DANIE – podane na półmisku
• Kotlet mediolański / devolay (50% na 50%), ziemniaki, surówka szwedzka
PRZEKĄSKI:
• Półmisek wędlin swojskich
• Jaja faszerowane szynką i pieczarką (50% na 50%)
• Roladki z szynki faszerowane pastą serową z papryką i ogórkiem
• Tymbaliki drobiowe
• Ryba po grecku
• Babeczki kruche nadziewane mięsem
• Sałatka z kurczakiem grillowanym na bazie sałaty lodowej
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 1,5 l/os + NA SŁODKO:
Kawa, herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1 l/osoba) , napoje gazowane (0,5 l/osoba), ciasto 3 rodzaje
UWAGI: Własny alkohol
MENU 135 zł/osoba
DANIA GORĄCE:
• Rosół z makaronem
• Pieczeń z karkówki po myśliwsku, puree ziemniaczane, zestaw surówek: marchew z chrzanem, z czerwonej kapusty, wielowarzywna
Około półtorej godziny później NA PÓŁMISKACH:
• Cygaro ze szpinakiem / schab po flamandzku (50% na 50%), ziemniaki opiekane, buraczki czerwone / marchew z porem i jabłkiem (50% na 50%)
PRZEKĄSKI:
• Półmisek wędlin swojskich
• Tatar wołowy
• Jajka faszerowane pieczarką
• Rolada szpinakowo – łososiowa
• Babeczki kruche z nadzieniem mięsnym i jarskim (50% na 50%)
• Sałatka brokułowa z pestkami dyni
• Sałatka z indykiem grillowanym
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 1,5 l/os + NA SŁODKO:
Kawa, herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1 l/osoba) , napoje gazowane (0,5 l/osoba), ciasto 3 rodzaje, owoce
UWAGI: własny alkohol
MENU 145 zł/osoba
DANIA GORĄCE:
I DANIE:
• Rosół z makaronem
• Devolay, ziemniaki, zestaw surówek: marchew z porem i jabłkiem, surówka z czerwonej kapusty, surówka szwedzka
II DANIE - na półmiskach
• Schab po flamandzku / szaszłyk drobiowy z boczkiem i warzywami (50% na 50%), ziemniaki opiekane, ogórki kiszone / surówka wielowarzywna z kapusty pekińskiej (50% na 50%)
III DANIE – na półmiskach
• Kiszka ziemniaczana/ pierogi z mięsem – 2 szt/osoba (50% na 50%)
PRZEKĄSKI:
• Półmisek wędlin swojskich
• Tatar wołowy
• Jaja faszerowane szynką i pieczarką (50% na 50%)
• Tortilla z kurczakiem
• Tymbaliki drobiowe
• Śledzie w oleju / po kaszubsku (50% na 50%)
• Szczupak faszerowany
• Sałatka grecka z serem feta
• Sałatka z kurczakiem grillowanym
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 2 l/os + NA SŁODKO:
Kawa, herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1 l/osoba) , napoje gazowane (1 l/osoba), ciasto – 3 rodzaje
UWAGI: własny alkohol
MENU 160 zł/osoba
DANIA GORĄCE
I DANIE
• Zraz wieprzowy, ziemniaki opiekane, mix surówek: marchew z porem i jabłkiem, szwedzka, z czerwonej kapusty
II DANIE
• Boeuf strogonow
III DANIE – podane na półmisku
• Szaszłyk drobiowy z boczkiem i warzywami / zwijka z pieczarkami (50% na 50%), ziemniaki, buraczki czerwone
PRZEKĄSKI
• Półmisek wędlin swojskich
• Tatar wołowy z ogórkiem i cebulką
• Pieczarki faszerowane mięsne / jarskie (50% na 50%)
• Rolada szpinakowo-łososiowa
• Ruloniki z szynki z musem chrzanowym
• Śledź w ziołach / po kaszubsku (50% na 50%)
• Rolada z cukinii
• Sałatka egzotyczna
• Sałatka z kurczakiem grillowanym na bazie sałaty lodowej
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 2 l/os + NA SŁODKO
Kawa, herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1 l/osoba) , napoje gazowane (1 l/osoba), ciasto 3 rodzaje, owoce
UWAGI: Alkohol własny
MENU 170 zł/osoba
DANIA GORĄCE:
I DANIE
• Karkówka po żydowsku, ziemniaki opiekane, buraczki czerwone
II DANIE
• Kotlet Devolay, puree ziemniaczane, surówka szwedzka
III DANIE – PODANE NA PÓŁMISKACH
• Udka kurczaka faszerowane mięsem mielonym i śliwką, ryż, surówka wielowarzywna z kapusty pekińskiej
IV DANIE
• Barszcz z krokietem
PRZEKĄSKI
• Półmisek wędlin swojskich
• Tatar wołowy
• Jaja faszerowane szynką i pieczarką (50% na 50%)
• Pieczarki faszerowane mięsne / jarskie (50% na 50%)
• Rolada szpinakowo-łososiowa
• Tortilla z kurczakiem
• Śledzie w oleju / po kaszubsku (50% na 50%)
• Sałatka brokułowa z fetą i pestkami dyni
• Sałatka z kurczakiem grillowanym
• Warzywa sezonowe
• Pieczywo
NAPOJE 2,5 l/os + NA SŁODKO
Kawa i herbata + dodatki, woda z cytryną, napoje owocowe (1,0 l/osoba) , napoje gazowane (1 l/osoba), ciasto 3 rodzaje, owoce
UWAGI: Alkohol własny